[...] dieta, i na tym narazie powinienes sie skupic. Napisz co do tej pory jadles, czy masz mozliwosc jedzenia w pracy, jak z godzinami pracy etc. Kluczem bedzie schemat chude zrodlo bialka (mieso, ryby, jaja)+ weglowodany (warzywa, kasze, ew owoce, platki) + tluszcz (oliwa z oliwek, awokado, olej lniany) to tak w skrocie i troszke na raz;) pozdrawiam
[...] po trenie carbo lub gainera albo zalozmy wafle ryzowe jak nie masz kasy na odzywki.godzine po silce ryz brazowy.tluszcze w twojej diecie powinny pochodzic z: oliwa z oliwek,olej lniany,omega 3,ryby,jaja,orzechy,nasiona itp.pamietaj ze od tluszczu sie nie otluszcza tylko od skokow insuliny ktore sa spowodowane spozyciem ww no i oczywiscie przede [...]
Możesz zacząć od diety zbilansowanej, a pożniej ewentualnie spróbujesz coś bardziej w stylu low-carb. Przy reduckcji i tej ilości węglowodanów możesz dać przewagę jednonienasyconych(40% zapotrzebowania energetycznego na tłuszcz). Posiłki: I Mięso z Piersi Kurczaka got na parze 150 g Brokuły 250g gotowanena parze banan 150 g Razem btw 41,25 3,4 [...]
[...] sie na poczatek prosze wybierz produkty z listy bialko :cielencina,wolowina,piers z indyka i kurczaka,loso,panga,mintaj,odzywki bialkowe,jaja warzywa i weglowdoany : slata,kapusta,pekinka,ogorki,pomidory,szpinak,brokuly,kalafior,kasza jeczmiena i grycznaa,ryz brazowy tluszcze: oliwa z owleik,olej lniany,avocado,orzechy,maslo orzechowe, tran
DIETA kreatyna 4 jajka (240 gr) oliwa 10 gr nasiona słonecznika 50 gr 2gr omega 3 ser gouda tłusty 50 gr tuńczyk w wodzie 130 gr oliwa 10 gr twaró tłusty 150 gr olej lniany 10 gr (oleofarm tłoczony na zimno) orzechy włoskie 25gr przed treningiem kura 150 gr ryż 50 gr oliwa 10 gr kreatyna po treningu aminki , kreatyna carbo 50 [...]
ww- platki owsiane, zytnie, chleb razowy, kasze, ryze ciemne i paraboliczne, ew. makaron razowy... bialko- jaja, mieso, twarogi, ryby tluszcze- oliwa z oliwek, olej lniany, tran, orzechy i nasionka, sery, ryby, o3 w kaps. WSZYSTKO masz w podwieszonych postach dzialu "ODŻYWIANIE" krok po kroku z jakich produktów ile i dlaczego